Schutting Baarn

Op zoek naar een hout beton schutting Baarn? Wij zijn de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Baarn. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Baarn

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Baarn, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

De houten schutting Baarn vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Baarn zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom bijzonder bestemd voor schuttingen Baarn. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Baarn.

Tuinschermen Baarn

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Baarn

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Baarn: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Baarn.

Een schutting kopen Baarn hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Baarn is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een schutting Baarn die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie adres Baarn? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Baarn bouwen:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Baarn gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Baarn

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Baarn niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Baarn

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hollandscheveld
schutting Aardenburg
schutting Koudum
schutting Breskens
schutting Spijkenisse
schutting Pijnacker
schutting Spaarndam
schutting Waspik
schutting Heeze
schutting Hulsen
schutting Gaanderen
schutting Lisserbroek