Schutting Baarle-Hertog

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Baarle-Hertog? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting Baarle-Hertog. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Baarle-Hertog

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Baarle-Hertog, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Baarle-Hertog gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort schutting Baarle-Hertog zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Baarle-Hertog.

Tuinschermen Baarle-Hertog

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Baarle-Hertog

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Baarle-Hertog uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Baarle-Hertog.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Baarle-Hertog is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al gauw een schutting Baarle-Hertog die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Baarle-Hertog? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Schutting kopen Baarle-Hertog. Het was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting Baarle-Hertog zetten:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Baarle-Hertog van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Baarle-Hertog

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor beton schutting Baarle-Hertog. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Baarle-Hertog

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit verschillende soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Twello
schutting Sint Annaparochie
schutting Gorredijk
schutting Nijnsel
schutting Dussen
schutting Venhuizen
schutting Pijnacker
schutting Zwaagwesteinde
schutting Groesbeek
schutting Grave
schutting Minnertsga
schutting Slagharen