Schutting Asten

Op zoek naar een beton schutting Asten? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Asten. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Asten

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Asten foutloos plaatsen. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Asten gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Asten.

Tuin schermen Asten

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Asten

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Asten uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Asten: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Asten.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Asten is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlug een tuinschutting Asten die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Asten.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Asten.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Asten gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Asten

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Asten is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Asten

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oostzaan
schutting Wanssum
schutting Denekamp
schutting Norg
schutting Oldenzaal
schutting Muntendam
schutting Dodewaard
schutting Haastrecht
schutting Nijmegen
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Haaren
schutting Dedemsvaart