Schutting Assen

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Assen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schutting is plusminus 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niks anders uitvoeren dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de schutting perfect monteren. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting Assen

De houten schutting gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Assen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Assen is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zal vinden bij u in Assen. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 70& van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Zoekt u een referentie adres bij u in Assen? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of erfafscheiding bij u in Assen plaatsen:

Schutting soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Hout beton erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Assen

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar.

Tuindeur

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit verscheidene type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Baarlo
schutting Zaltbommel
schutting Dongen
schutting Ouddorp
schutting Arkel
schutting Groesbeek
schutting Aduard
schutting Arcen
schutting Veghel
schutting Kesteren
schutting Nijeveen
schutting Sluis