Schutting Arnhem

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting Arnhem? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Arnhem. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schuttingen is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Arnhem

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Arnhem, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Arnhem vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor schuttingen Arnhem. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Arnhem.

Tuinschermen Arnhem

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Arnhem

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Arnhem: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Arnhem.

Een tuinafscheiding plaatsen Arnhem hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Arnhem is nu erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een schutting Arnhem die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Arnhem? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Arnhem. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Tuinafscheidingen Arnhem gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Arnhem

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Arnhem niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Poort Arnhem

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Uithuizermeeden
schutting Nieuwstadt
schutting Kollum
schutting Gouderak
schutting Holwerd
schutting Voorthuizen
schutting Terheijden
schutting Bennekom
schutting Grou
schutting Zuidhorn
schutting Hapert
schutting Muntendam