Schutting Arnhem

Op zoek naar een hout beton schutting Arnhem? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Arnhem. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Arnhem

Wij werken uitsluitend met bedreven medewerkers die niks anders doen dan het plaatsen van schuttingen Arnhem. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Arnhem gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Arnhem.

Tuin schermen Arnhem

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Arnhem

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Arnhem.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Arnhem is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlug een tuinschutting Arnhem die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Of vraag ons om een referentie tuin Arnhem.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Arnhem.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Arnhem gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Arnhem

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Arnhem is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Arnhem

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oostburg
schutting Bleskensgraaf
schutting Wijk en Aalburg
schutting Hulsberg
schutting Borger
schutting Amersfoort
schutting Hoeven
schutting Odoorn
schutting Markelo
schutting Balk
schutting Oldebroek
schutting West-Terschelling