Schutting Annen

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting Annen? Wij kunnen uw schutting Annen leveren of zetten de nieuwe schuttingen Annen bekwaam en snel voor u. Het monteren van een een schutting Annen kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Annen

We werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers welke niets anders doen dan het plaatsen van schuttingen Annen. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Annen erg gewild, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor deze soort schutting. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Annen zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor schuttingen Annen. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Annen.

Tuinschermen Annen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Annen

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Annen: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Annen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Annen is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding Annen zult tegenkomen voor uw woning in Annen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben wij Annen voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Annen. Dat was nog nooit zo simpel! Deze volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Annen.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Annen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Annen

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Annen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Annen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Annen

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
U kunt kiezen uit diverse modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wijk en Aalburg
schutting Tollebeek
schutting Grijpskerk
schutting Edam
schutting Voorhout
schutting Groet
schutting Teteringen
schutting Castricum
schutting Genemuiden
schutting Terheijden
schutting Annen
schutting IJsselstein