Schutting Angerlo

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Angerlo? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe tuinschutting Angerlo. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Angerlo

Onze ervaren bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Angerlo perfect plaatsen. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Angerlo. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Angerlo.

Tuin schermen Angerlo

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Angerlo

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Angerlo.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Angerlo is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting Angerlo die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Angerlo? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten Angerlo. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Angerlo.

Semi luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Angerlo

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Angerlo. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Angerlo heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Angerlo

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loenen
schutting Olst
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Werkhoven
schutting Handel
schutting Aalst
schutting De Zilk
schutting Haarlem
schutting Putte
schutting Heerde
schutting Hoogkerk
schutting Druten