Schutting Andelst

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Andelst? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Andelst. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Andelst

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schutting Andelst, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de klanten. De fundering van deze soort schuttingen Andelst bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Andelst. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Andelst.

Tuin schermen Andelst

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Andelst

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Andelst.

Een tuinafscheiding plaatsen Andelst hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Andelst is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting Andelst zal vinden voor uw woning in Andelst. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Andelst.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Andelst. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Andelst van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Andelst

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Andelst niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Andelst

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Volkel
schutting Eelde
schutting Odoorn
schutting Kwintsheul
schutting Vinkeveen
schutting Well
schutting Muiden
schutting Nieuwendijk
schutting Nieuwkuijk
schutting Haastrecht
schutting IJmond
schutting Sint Michielsgestel