Schutting Amersfoort

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Amersfoort? Prins schuttingen kan de schutting Amersfoort op locatie brengen of installeren uw nieuwe schuttingen Amersfoort vakkundig en vlot voor u. Het monteren van een schuttingen Amersfoort kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Amersfoort

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Amersfoort, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Amersfoort vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Amersfoort.

Tuin schermen Amersfoort

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Amersfoort

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Amersfoort die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Amersfoort.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Amersfoort is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Amersfoort zal tegenkomen voor uw woning in Amersfoort. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben wij Amersfoort voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen Amersfoort. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Amersfoort gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Amersfoort

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een betonschutting Amersfoort is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Amersfoort heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Amersfoort

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heenvliet
schutting Stellendam
schutting Nieuwerkerk
schutting Zegveld
schutting Emmeloord
schutting Kessel
schutting Meijel
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Ruinen
schutting Beemster
schutting Middelsluis
schutting Oirschot