Schutting Amerongen

Op zoek naar een moderne schutting Amerongen? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Amerongen. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Amerongen

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Amerongen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Amerongen gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De palen van deze soort tuinafscheiding Amerongen zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Amerongen.

Tuin schermen Amerongen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Amerongen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Amerongen die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Amerongen.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Amerongen is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Amerongen. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie adres Amerongen.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Amerongen. Dat was nog nooit zo simpel! Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Amerongen.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Amerongen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Amerongen

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Amerongen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Amerongen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit verschillende type poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eemnes
schutting Velserbroek
schutting Avenhorn
schutting Eersel
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Soesterberg
schutting Boekel
schutting Sommelsdijk
schutting Veen
schutting Scherpenzeel
schutting Lisserbroek
schutting ’t Veld