Schutting Ameide

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Ameide? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Ameide. Het zetten van een schuttingen Ameide kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ameide

We werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Ameide. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans anders zijn. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Ameide erg populair, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Ameide. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Ameide.

Tuinschermen Ameide

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Ameide

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Ameide: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Ameide.

Een schutting kopen Ameide hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Ameide is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een schutting Ameide die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de consumenten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Zoekt u een referentie adres Ameide? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Ameide. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Ameide gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Ameide

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Ameide. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Ameide heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ameide

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende poortdeuren.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wagenberg
schutting Zoeterwoude
schutting Breskens
schutting Leens
schutting Bergentheim
schutting Boekelo
schutting Ilpendam
schutting Arnhem
schutting ’t Harde
schutting Beek en Donk
schutting Haastrecht
schutting Bladel