Schutting Almere-Buiten

Op zoek naar een beton schutting Almere-Buiten? Wij kunnen de schutting Almere-Buiten leveren of installeren uw nieuwe schuttingen Almere-Buiten vakkundig en snel voor u. Het monteren van een schuttingen Almere-Buiten kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Almere-Buiten

Wij werken alleen met bedreven personeel die niets anders doen dan het monteren van schuttingen Almere-Buiten. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Almere-Buiten vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Almere-Buiten bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Almere-Buiten.

Tuinschermen Almere-Buiten

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Almere-Buiten

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Almere-Buiten die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Almere-Buiten.

Een schutting plaatsen Almere-Buiten hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Almere-Buiten is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u treft al snel een schutting Almere-Buiten die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben we Almere-Buiten voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Almere-Buiten. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! De onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Almere-Buiten.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Almere-Buiten gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Almere-Buiten

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Almere-Buiten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Almere-Buiten

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting De Lutte
schutting Veenendaal
schutting Asten
schutting Molenhoek
schutting Den Bosch
schutting Leens
schutting Echt
schutting West-Terschelling
schutting Margraten
schutting Valkenburg
schutting Deest
schutting Gendt