Schutting Alkmaar

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting in Alkmaar? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van erfafscheidingen. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niks anders doen dan schuttingen zetten kunnen de houten schutting correct zetten. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Alkmaar

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De palen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Alkmaar.

Via het net een schutting kopen voor uw huis in Alkmaar is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting zult aantreffen bij u in Alkmaar. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of verzoek ons om een tuin bij u in Alkmaar.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die wij zetten in Alkmaar. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Alkmaar

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kan een keuze maken uit meerdere modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Clinge
schutting Ermelo
schutting Geesteren
schutting Lierop
schutting Belfeld
schutting Zierikzee
schutting Leeuwarden
schutting Giesbeek
schutting Harderwijk
schutting Barendrecht
schutting Odiliapeel
schutting Nibbixwoud