Schutting Albergen

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Albergen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Albergen. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Albergen

Onze bedreven bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Albergen foutloos zetten. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Albergen erg populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type tuinafscheidingen Albergen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Albergen.

Tuinschermen Albergen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Albergen

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Albergen uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Albergen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Albergen is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlot een schutting Albergen die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Albergen? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Albergen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Albergen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Albergen

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Albergen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Albergen

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Someren
schutting Renswoude
schutting Ter Apel
schutting Ootmarsum
schutting Uithuizermeeden
schutting Vollenhove
schutting Abcoude
schutting Breskens
schutting De Lutte
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Giesbeek
schutting Coevorden