Schutting Abbekerk

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Abbekerk? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Abbekerk. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Abbekerk

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Abbekerk bent u verzekerd van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Abbekerk gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Abbekerk bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Abbekerk.

Tuin schermen Abbekerk

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Abbekerk

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Abbekerk uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Abbekerk die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Abbekerk.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Abbekerk is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Abbekerk die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een tuin Abbekerk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Abbekerk. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Abbekerk. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Abbekerk gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Abbekerk

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een beton schutting Abbekerk is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Abbekerk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Abbekerk

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oldebroek
schutting Middelsluis
schutting Best
schutting Deest
schutting Hengelo
schutting Emmeloord
schutting Den Helder
schutting Volendam
schutting De Wijk
schutting De Bilt
schutting Haaren
schutting Bathmen