Schutting Aardenburg

Op zoek naar een moderne schutting Aardenburg? Wij kunnen uw schutting Aardenburg op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schutting Aardenburg deskundig en vlot voor u. Het bouwen van een een schutting Aardenburg kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Aardenburg

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Aardenburg bent u verzekerd van een correct eind resultaat met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd anders zijn. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Aardenburg vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type tuinafscheidingen Aardenburg bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Aardenburg.

Tuinschermen Aardenburg

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Aardenburg

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Aardenburg uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Aardenburg: Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Aardenburg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Aardenburg is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Aardenburg. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Misschien hebben wij Aardenburg eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Aardenburg. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die we zetten Aardenburg. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Aardenburg gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Aardenburg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Aardenburg is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Aardenburg heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Aardenburg

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Den Dolder
schutting Callantsoog
schutting Lage Zwaluwe
schutting Ottersum
schutting Damwoude
schutting Rhoon
schutting Appingedam
schutting Alblasserdam
schutting Baarn
schutting Doesburg
schutting Ooij
schutting Kampen