Schutting Aalten

Rond aan het kijken voor een beton schutting Aalten? Wij kunnen uw schutting Aalten leveren of monteren de nieuwe schuttingen Aalten bekwaam en vlug voor u. Het zetten van een schuttingen Aalten kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Aalten

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Aalten bent u zeker van een goed eindproduct met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Aalten vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor schuttingen Aalten. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Aalten.

Tuin schermen Aalten

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Aalten

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Aalten: Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Aalten die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Aalten.

Een tuinafscheiding kopen Aalten hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Aalten is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting Aalten zult tegenkomen voor uw woning in Aalten. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Aalten voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! De onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Aalten.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Aalten van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Aalten

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Aalten niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Aalten

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ruurlo
schutting Ooltgensplaat
schutting Westervoort
schutting Bosschenhoofd
schutting Alphen
schutting Oude Wetering
schutting Westervoort
schutting Wanroij
schutting Nijmegen
schutting Linne
schutting Gilze
schutting Steenwijk