Schutting Zwolle

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Zwolle? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting. Het zetten van een schutting bij u in Zwolle kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met juiste garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Zwolle

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Zwolle.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin in Zwolle is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Zwolle. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Zwolle.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die wij plaatsen in Zwolle. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Zwolle

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan kiezen uit meerdere type poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Geffen
schutting Groet
schutting Markelo
schutting Ammerzoden
schutting Schinveld
schutting Sint Maartensdijk
schutting Wageningen
schutting Lierop
schutting Huijbergen
schutting Angeren
schutting Schinveld
schutting Nuland