Schutting Zoetermeer

Op het net aan het kijken voor een beton schutting in Zoetermeer? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen. We kunnen meestal binnen 10 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders uitvoeren dan erfafscheidingen bouwen kunnen de luxe erfafscheiding foutloos zetten. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Zoetermeer

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton erfafscheiding. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding plaatsen Zoetermeer.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Zoetermeer is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Zoetermeer. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres bij u in Zoetermeer? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of erfafscheiding bij u in Zoetermeer zetten:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Zoetermeer

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Tuindeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit meerdere soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Heerhugowaard
schutting Hengelo
schutting Heeze
schutting Rhoon
schutting Breedeweg
schutting Haalderen
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Deurne
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Noordwijkerhout
schutting Ridderkerk
schutting Ursem