Schutting Wagenberg

Op zoek naar een beton schutting bij u in Wagenberg? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen. We kunnen meestal binnen 20 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Wagenberg

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Wagenberg.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Wagenberg is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Wagenberg. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een tuin bij u in Wagenberg.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die we leveren in Wagenberg. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Wagenberg

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur

We hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hoeven
schutting Nieuwe Pekela
schutting Brakel
schutting Bocholtz
schutting Sommelsdijk
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Lichtenvoorde
schutting Leegkerk
schutting Harskamp
schutting Baarn
schutting Hulsberg
schutting Ederveen