Schutting Voorhout

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Voorhout? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe erfafscheiding. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Voorhout kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans anders zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Voorhout

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De palen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Voorhout.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw huis in Voorhout is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Voorhout. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Voorhout.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of erfafscheiding bij u in Voorhout zetten:

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Voorhout

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!

Poort

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit verscheidene type poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Lieshout
schutting Zwammerdam
schutting Numansdorp
schutting Velden
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Berg
schutting Druten
schutting Doesburg
schutting Bergentheim
schutting Klaaswaal
schutting Liessel
schutting Vuren