Schutting Utrecht

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting in Utrecht? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de erfafscheiding is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een goed eindproduct met uitstekende garanties. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Hout beton Schutting Utrecht

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Utrecht.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Utrecht is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting zult aantreffen bij u in Utrecht. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we bij u in Utrecht eerder een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Utrecht. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze onderstaande mooie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Utrecht.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Utrecht

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor bouwmaterialen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poort

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nieuw-Vennep
schutting Heel
schutting Ruinen
schutting Rijswijk
schutting Zuid-Beijerland
schutting Druten
schutting Nijkerkerveen
schutting Ittervoort
schutting Landsmeer
schutting Giesbeek
schutting Wehl
schutting Beneden-Leeuwen