Schutting Horst

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting in Horst? Wij kunnen de schutting leveren of installeren de nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het monteren van de erfafscheiding is ongeveer 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van schuttingen bent u zeker van een correct eindproduct met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Horst

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type erfafscheiding. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor schuttingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Horst.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin in Horst is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting zult aantreffen bij u in Horst. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Horst.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen in Horst. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Horst

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te bestellen.

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kan kiezen uit diverse soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Lemelerveld
schutting Enter
schutting Balkbrug
schutting Vollenhove
schutting Hippolytushoef
schutting Lexmond
schutting Stellendam
schutting Mijnsheerenland
schutting Sprundel
schutting Son
schutting Diessen
schutting Boekelo