Schutting Haamstede

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Haamstede? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de erfafscheiding is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Haamstede

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze erfafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Haamstede.

Een schutting kopen in Haamstede hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Haamstede is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een schutting die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de erfafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Haamstede.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de erfafscheidingen die we zetten in Haamstede. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Haamstede

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuinpoort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Boven-Hardinxveld
schutting Vollenhove
schutting Melick
schutting Heinkenszand
schutting Borculo
schutting Sint Philipsland
schutting Leens
schutting Lichtenvoorde
schutting ’t Harde
schutting Horst
schutting Wintelre
schutting Beesd