Schutting Dalfsen

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Dalfsen? Wij kunnen uw schutting leveren of installeren uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schutting is circa 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen zetten kunnen de luxe erfafscheiding perfect monteren. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Hout beton Schutting Dalfsen

De houten erfafscheiding vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Dalfsen.

Een schutting plaatsen in Dalfsen hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Dalfsen is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste erfafscheiding zal aantreffen bij u in Dalfsen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 70& van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een adres bij u in Dalfsen.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Dalfsen.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Dalfsen

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poortdeur

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Uithuizermeeden
schutting Kamerik
schutting Goudswaard
schutting Haarlem
schutting Haps
schutting Teteringen
schutting IJmond
schutting Eersel
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Schipluiden
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Oud-Heusden