Schutting

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting? Wij kunnen vakkundig en snel de schutting plaatsen of leveren de materialen los bij u thuis. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u zeker van een goed eind resultaat met juiste garanties. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor deze soort schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen

Via het net een erfafscheiding kopen is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk uit uw luie stoel, op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben wij bij u in eerder een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Deze volgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in .

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!

Poort

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nunspeet
schutting Waalre
schutting Boxtel
schutting Langenboom
schutting Valkenswaard
schutting Breukelen
schutting Huijbergen
schutting Lopik
schutting Borger
schutting Surhuisterveen
schutting Vinkeveen
schutting Houten