Schutting Zaamslag

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting in Zaamslag? Prins schuttingen kan de schutting leveren of installeren uw nieuwe schutting bekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het zetten van de schutting is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Zaamslag

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding kopen Zaamslag.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw huis in Zaamslag is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Zaamslag. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de erfafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we bij u in Zaamslag eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting bij u in Zaamslag zetten:

Erfafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Zaamslag

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit diverse modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Teteringen
schutting Nieuwkoop
schutting Oude Wetering
schutting Oss
schutting Dommelen
schutting Gulpen
schutting Bunnik
schutting Son
schutting Angerlo
schutting Mijnsheerenland
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Deventer