Schutting Sas-van-Gent

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Sas-van-Gent? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. Het zetten van een schutting bij u in Sas-van-Gent kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Sas-van-Gent

Een houten schutting gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Sas-van-Gent.

Een erfafscheiding plaatsen in Sas-van-Gent hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Sas-van-Gent is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting zult vinden bij u in Sas-van-Gent. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van de erfafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een adres bij u in Sas-van-Gent.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Hier vind u alle schuttingen die wij zetten in Sas-van-Gent. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Sas-van-Gent

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Beegden
schutting Stadskanaal
schutting Goirle
schutting Wehl
schutting Goes
schutting Beekbergen
schutting Utrecht
schutting Harkstede
schutting Weert
schutting Tubbergen
schutting Houten
schutting Bunschoten