Schutting s-Gravenmoer

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in s-Gravenmoer? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. Het zetten van een schutting bij u in s-Gravenmoer kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen bouwen kunnen de luxe erfafscheiding perfect zetten. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding s-Gravenmoer

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen s-Gravenmoer.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in s-Gravenmoer is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste erfafscheiding zult tegenkomen bij u in s-Gravenmoer. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in s-Gravenmoer.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen s-Gravenmoer. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De volgende moderne erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in s-Gravenmoer.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting s-Gravenmoer

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Tuindeur

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Dommelen
schutting Ooltgensplaat
schutting Den Dungen
schutting Sambeek
schutting Oud-Vossemeer
schutting Moergestel
schutting IJsselstein
schutting Alblasserdam
schutting Uddel
schutting Bergeijk
schutting Hedel
schutting Arkel