Schutting Oud-Gastel

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Oud-Gastel? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van schuttingen. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Oud-Gastel kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen bent u zeker van een degelijk eindproduct met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Oud-Gastel

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Oud-Gastel.

Via het net een schutting kopen voor uw huis in Oud-Gastel is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de klanten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Oud-Gastel.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Erfafscheiding kopen Oud-Gastel. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Oud-Gastel.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Oud-Gastel

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Breezand
schutting Ten Boer
schutting ‘s Gravenmoer
schutting Oud-Heusden
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Streefkerk
schutting Well
schutting Aalburg
schutting Liessel
schutting Enter
schutting Zoeterwoude
schutting Stiens