Schutting Zeist

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Zeist? Wij kunnen de schuttingen Zeist bezorgen of zetten uw nieuwe schuttingen Zeist deskundig en snel voor u. Het plaatsen van een schuttingen Zeist kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zeist

We werken uitsluitend met bedreven medewerkers welke niets anders doen dan het installeren van schuttingen Zeist. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Zeist vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Zeist zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door zeer bestemd voor tuinafscheidingen Zeist. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier andere houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Zeist.

Tuin schermen Zeist

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Zeist

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Zeist.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Zeist is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Zeist zal vinden voor uw woning in Zeist. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Zeist? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Zeist. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Zeist.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Zeist gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Zeist

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Zeist nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Zeist

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Middelrode
schutting Duiven
schutting Ouddorp
schutting Alphen
schutting Westervoort
schutting Ulrum
schutting Sommelsdijk
schutting Rolde
schutting Nijkerkerveen
schutting Engelen
schutting Nibbixwoud
schutting Schipluiden