Schutting Weerselo

Op zoek naar een beton schutting bij u in Weerselo? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting. We kunnen normaliter binnen 15 dagen een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Weerselo

De houten schutting vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De palen van dit type schutting zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor schuttingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding kopen Weerselo.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Weerselo is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70& van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben wij bij u in Weerselo eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! De navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Weerselo.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schutting van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Weerselo

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Winkel
schutting Utrecht
schutting Veendam
schutting Ittervoort
schutting Medemblik
schutting Opheusden
schutting Odijk
schutting Drogeham
schutting Marknesse
schutting Dussen
schutting Geffen
schutting Utrecht