Schutting Roden

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Roden? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van erfafscheidingen. Het plaatsen van een schutting bij u in Roden kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen zetten kunnen de erfafscheiding foutloos plaatsen. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Roden

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor schuttingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Bangkirai hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Roden.

Een schutting plaatsen in Roden hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Roden is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Roden. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of vraag ons om een tuin bij u in Roden.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting bij u in Roden zetten:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Roden

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Dodewaard
schutting Haaren
schutting Buitenpost
schutting Eijsden
schutting Weert
schutting Schoonebeek
schutting Duiven
schutting Werkhoven
schutting Meerssen
schutting Veen
schutting Monster
schutting Hoevelaken