Schutting Riethoven

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Riethoven? Wij kunnen de schutting Riethoven leveren of monteren uw nieuwe schuttingen Riethoven vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Riethoven

We werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Riethoven. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Riethoven erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor deze categorie tuinafscheiding. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Riethoven bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Riethoven. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Riethoven.

Tuin schermen Riethoven

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Riethoven

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Riethoven uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Riethoven.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Riethoven is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Riethoven die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben wij Riethoven voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Riethoven. Het was nog nooit zo simpel! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Riethoven.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen Riethoven van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Riethoven

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Riethoven is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Riethoven heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Riethoven

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kan een keuze maken uit verscheidene soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Klundert
schutting Angeren
schutting Dodewaard
schutting Voorthuizen
schutting Terneuzen
schutting Wervershoof
schutting Westkapelle
schutting Sprundel
schutting Valkenburg
schutting Cothen
schutting Philippine
schutting Sint Maartensdijk