Schutting Oirschot

Op het net aan het kijken voor een beton schutting Oirschot? Wij kunnen de schuttingen Oirschot leveren of plaatsen de nieuwe schutting Oirschot deskundig en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oirschot

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Oirschot bent u verzekerd van een correct resultaat met juiste garanties. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Oirschot erg gewild, hedendaags zoeken minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Oirschot.

Tuinschermen Oirschot

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Oirschot

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Oirschot.

Een schutting kopen Oirschot hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Oirschot is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Oirschot zult aantreffen voor uw woning in Oirschot. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Oirschot? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Oirschot.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton Schutting Oirschot gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Oirschot

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Oirschot niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Oirschot heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Oirschot

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
U kan kiezen uit verschillende modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oudenbosch
schutting Herpen
schutting Muntendam
schutting Uden
schutting Havelte
schutting Prinsenbeek
schutting Blerick
schutting Beekbergen
schutting Oldenzaal
schutting Ottersum
schutting Philippine
schutting Wierden