Schutting Kruisland

Op zoek naar een nieuwe schutting Kruisland? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Kruisland. Het plaatsen van een schuttingen Kruisland kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kruisland

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers die niks anders doen dan het installeren van schuttingen Kruisland. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd verschillend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Kruisland erg gewild, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type schutting. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor uiterst geschikt voor schuttingen Kruisland. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Kruisland.

Tuin schermen Kruisland

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Kruisland

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Kruisland uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Kruisland die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Kruisland.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Kruisland is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding Kruisland zal tegenkomen voor uw woning in Kruisland. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de bezoekers gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin Kruisland.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Kruisland plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Kruisland van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Kruisland

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Kruisland is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te leveren.

Poort Kruisland

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Uithoorn
schutting Musselkanaal
schutting Lichtenvoorde
schutting Spaubeek
schutting Oostvoorne
schutting Nijmegen
schutting De Bilt
schutting Uddel
schutting Ursem
schutting Breskens
schutting Schinnen
schutting Zwaagwesteinde