Schutting Horst

Op zoek naar een nieuwe schutting Horst? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Horst. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Horst

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Horst foutloos zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

De houten schutting Horst vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De basis van dit type schuttingen Horst bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Horst.

Tuin schermen Horst

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Horst

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Horst: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting plaatsen Horst.

Een tuinafscheiding kopen Horst hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Horst is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Horst. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Horst? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Horst. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Horst.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Horst van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Horst

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor beton schutting Horst. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur Horst

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Akkrum
schutting Koudum
schutting Gameren
schutting Middelsluis
schutting Hoofddorp
schutting Vorden
schutting Oosterland
schutting Nuth
schutting Roermond
schutting Neer
schutting Uden
schutting Hansweert