Schutting Hoogerheide

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Hoogerheide? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting Hoogerheide deskundig en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Het is relevant dat de tuinafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw tuinafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Hoogerheide

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinafscheiding die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Hoogerheide.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Hoogerheide is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u vind al vlug een schutting die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een tuin Hoogerheide.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Hoogerheide. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Hoogerheide.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Hoogerheide

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Steenwijkerwold
schutting Broek op Langedijk
schutting Oosterhesselen
schutting Biddinghuizen
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Ewijk
schutting Kerkdriel
schutting Maasland
schutting Rhoon
schutting Bocholtz
schutting Rheden
schutting ‘s-Heerenberg