Schutting Hoogerheide

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting Hoogerheide? Wij kunnen uw schutting Hoogerheide leveren of zetten uw nieuwe schutting Hoogerheide vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoogerheide

Wij werken alleen met ervaren schuttingbouwers welke niks anders doen dan het zetten van schutting Hoogerheide. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Hoogerheide vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Hoogerheide bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door uitermate bestemd voor schuttingen Hoogerheide. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Hoogerheide.

Tuinschermen Hoogerheide

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Hoogerheide

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Hoogerheide uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Hoogerheide: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Hoogerheide.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Hoogerheide is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Hoogerheide zult aantreffen voor uw woning in Hoogerheide. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie tuin Hoogerheide? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Hoogerheide zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Hoogerheide van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Hoogerheide

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Hoogerheide is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur Hoogerheide

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Arnhem
schutting Rijen
schutting Tollebeek
schutting Heerenveen
schutting Bemmel
schutting Hoek
schutting Olst
schutting Ouddorp
schutting Maarheeze
schutting Assen
schutting Wijlre
schutting Wageningen