Schutting Heythuysen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Heythuysen? Prins schuttingen kan de schuttingen Heythuysen bezorgen of plaatsen de nieuwe schuttingen Heythuysen vakkundig en vlug voor u. Het monteren van een schuttingen Heythuysen kan doorgaans binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heythuysen

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Heythuysen perfect monteren. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Heythuysen erg gewild, tegenwoordig zoeken minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Heythuysen.

Tuin schermen Heythuysen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Heythuysen

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Heythuysen: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Heythuysen.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Heythuysen is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Heythuysen. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Heythuysen? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Heythuysen.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Heythuysen.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Heythuysen

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een beton schutting Heythuysen is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Heythuysen

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit verschillende modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nagele
schutting Gorinchem
schutting Bunschoten
schutting Krabbendijke
schutting Coevorden
schutting Leens
schutting Angerlo
schutting Wierden
schutting Oldemarkt
schutting Avenhorn
schutting Den Ham
schutting Deventer