Schutting Heiloo

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting Heiloo? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Heiloo. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schuttingen is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heiloo

Onze geroutineerde bouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Heiloo perfect plaatsen. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Heiloo vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Heiloo zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Heiloo.

Tuinschermen Heiloo

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Heiloo

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Heiloo: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Heiloo.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Heiloo is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Heiloo. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Heiloo.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Heiloo. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Heiloo zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Heiloo van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Heiloo

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Heiloo nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Heiloo

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit diverse modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Apeldoorn
schutting Den Oever
schutting Vijfhuizen
schutting Someren
schutting Sint Willebrord
schutting Zeeland
schutting Beesel
schutting Winschoten
schutting Musselkanaal
schutting Sliedrecht
schutting Langeraar
schutting Witmarsum