Schutting Gilze

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Gilze? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting Gilze. Het plaatsen van een schuttingen Gilze kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gilze

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Gilze foutloos zetten. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls anders zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Gilze erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Gilze.

Tuinschermen Gilze

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Gilze

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Gilze die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Gilze.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Gilze is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een schutting Gilze die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een adres Gilze.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Gilze. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Gilze.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Gilze

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Gilze. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur Gilze

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Geesteren
schutting Strijen
schutting Breezand
schutting Middelsluis
schutting Delden
schutting Steenderen
schutting Hoogkarspel
schutting Ter Aar
schutting Anna-Paulowna
schutting Kaatsheuvel
schutting Hardegarijp
schutting Helmond Brandevoort