Schutting Enschede

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Enschede? Prins schuttingen kan uw schutting Enschede bezorgen of installeren uw nieuwe schuttingen Enschede vakkundig en vlug voor u. Het monteren van een schuttingen Enschede kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Enschede

We werken enkel met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Enschede. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Enschede erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Enschede.

Tuin schermen Enschede

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Enschede

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Enschede uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Enschede die zeer lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Enschede.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Enschede is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting Enschede zal tegenkomen voor uw woning in Enschede. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben we Enschede voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die wij zetten Enschede. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Tuinafscheidingen Enschede van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Enschede

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Enschede niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Enschede

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Krimpen aan de Lek
schutting Almere-Buiten
schutting Ruinen
schutting Dommelen
schutting Breda
schutting Almere
schutting Steenderen
schutting Cadier en Keer
schutting Enkhuizen
schutting Kamerik
schutting Herwijnen
schutting Ermelo