Schutting Driebergen-Rijsenburg

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Driebergen-Rijsenburg? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe tuinschutting Driebergen-Rijsenburg. Het monteren van een schuttingen Driebergen-Rijsenburg kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Driebergen-Rijsenburg

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Driebergen-Rijsenburg, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Driebergen-Rijsenburg vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen Driebergen-Rijsenburg bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Driebergen-Rijsenburg.

Tuin schermen Driebergen-Rijsenburg

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Driebergen-Rijsenburg

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Driebergen-Rijsenburg: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Driebergen-Rijsenburg die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Driebergen-Rijsenburg.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Driebergen-Rijsenburg is nu erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Driebergen-Rijsenburg zal tegenkomen voor uw woning in Driebergen-Rijsenburg. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Driebergen-Rijsenburg.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Schutting kopen Driebergen-Rijsenburg. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Driebergen-Rijsenburg. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Driebergen-Rijsenburg van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Driebergen-Rijsenburg

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Driebergen-Rijsenburg niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Driebergen-Rijsenburg heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Driebergen-Rijsenburg

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gennep
schutting Kockengen
schutting Broek in Waterland
schutting Dinxperlo
schutting Dokkum
schutting Dalen
schutting Bilthoven
schutting Goor
schutting Harderwijk
schutting Amersfoort
schutting Oude-Tonge
schutting Merum