Schutting Den Dungen

Op zoek naar een moderne schutting Den Dungen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting Den Dungen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Den Dungen

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Den Dungen foutloos monteren. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk ongelijk zijn. Wij zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Den Dungen erg populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de klanten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Den Dungen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Den Dungen.

Tuinschermen Den Dungen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Den Dungen

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Den Dungen: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Den Dungen die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Den Dungen.

Een schutting plaatsen Den Dungen hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Den Dungen is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Den Dungen zult vinden voor uw woning in Den Dungen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Den Dungen.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen Den Dungen. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Den Dungen.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Den Dungen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Den Dungen is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Den Dungen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Den Dungen

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Groet
schutting Schagen
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Teteringen
schutting Bussum
schutting Schoorl
schutting Rossum
schutting Nieuwe Pekela
schutting Chaam
schutting Grou
schutting Asten
schutting Vuren