Schutting Beegden

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Beegden? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. Het plaatsen van een schutting bij u in Beegden kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met ervaren schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Beegden

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Bangkirai hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Beegden.

Een erfafscheiding kopen in Beegden hoeft nu niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Beegden is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Beegden. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van onze erfafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Beegden? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Beegden zetten:

Erfafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Beegden

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Clinge
schutting Westervoort
schutting Damwoude
schutting Roelofsarendsveen
schutting Gerwen
schutting Rijen
schutting Geleen
schutting Drunen
schutting Benschop
schutting Susteren
schutting Nieuwerkerk
schutting Chaam