Schutting Baexem

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Baexem? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Baexem. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Baexem

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Baexem bent u zeker van een eerlijk eindproduct met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. We zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor schuttingen Baexem. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Baexem.

Tuin schermen Baexem

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Baexem

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Baexem: Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Baexem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Baexem is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Baexem. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Misschien hebben we Baexem voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Schutting kopen Baexem. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Baexem bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Baexem.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Baexem

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Baexem is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Baexem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Baexem

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Engelen
schutting ‘s Gravenmoer
schutting Tiel
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Slochteren
schutting Sint Oedenrode
schutting Woudrichem
schutting Wamel
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Venlo
schutting Born
schutting Den Ham