Schutting Amsterdam

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Amsterdam? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton erfafscheiding. Het plaatsen van een schutting bij u in Amsterdam kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met bedreven personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Hout beton Schutting Amsterdam

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor dit type erfafscheiding. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit model erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Amsterdam.

Een erfafscheiding plaatsen in Amsterdam hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Amsterdam is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Amsterdam. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Amsterdam? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Amsterdam zetten:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Amsterdam

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zwartewaal
schutting Grijpskerk
schutting Megen
schutting Lith
schutting Vlissingen
schutting Grootebroek
schutting Staphorst
schutting Westerhoven
schutting Oss
schutting Zandvoort
schutting Westerhoven
schutting Loosdrecht