Schutting Almere

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Almere? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Almere. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Almere

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Almere bent u zeker van een perfect resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Almere gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Almere zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Almere.

Tuin schermen Almere

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Almere

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Almere uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Almere.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Almere is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Almere zult vinden voor uw woning in Almere. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Almere? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we zetten Almere. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Almere gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Almere

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Almere niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Almere

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Neer
schutting Menaldum
schutting Kampen
schutting Nijverdal
schutting Leusden
schutting Epe
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Gameren
schutting Westerhoven
schutting Benschop
schutting Abbekerk