Schutting Akkrum

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Akkrum? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Akkrum. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Akkrum

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Akkrum bent u zeker van een goed eindproduct met juiste garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Akkrum erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie schutting. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Akkrum bestaat uit betonpalen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Akkrum.

Tuinschermen Akkrum

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Akkrum

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Akkrum.

Een schutting plaatsen Akkrum hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Akkrum is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Akkrum. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een tuin Akkrum.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Akkrum.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Akkrum van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Akkrum

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor beton schutting Akkrum. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Akkrum

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Amerongen
schutting Volendam
schutting Sint Annaparochie
schutting Haps
schutting IJburg
schutting Rilland
schutting Raamsdonk
schutting Middelsluis
schutting Dalen
schutting Lieshout
schutting Twello
schutting Leuth